Geplaatst op 22 november 20201 december 2020 door Werner — Geef een reactieWinterse appeldrank met kardemom en kaneelhydrolaat Ingrediënten:300ml appelsap 700ml water 8 kardamonpeulen klein snufje zout sap van geraspte gember (1 duim groot) 1 eetlepel kaneelhydrolaat Recept:Breng het water met snufje zout aan de kook, samen met de kardamonpeulen die je vooraf wat gekneusd hebt zodat de donkere zaden vrijkomen.Laat 10min koken.Warm het appelsap op en voeg samen met het gembersap en het kaneelhydrolaat toe.Wees voorzichtig met de hoeveelheid gembersap, de smaak is snel dominant. Gezondheid!Recept: Veerle Waterschoot HydrolaatKaneelschors – 100ml €9,90 In winkelmand HydrolaatKaneelschors – 200ml €15,95 In winkelmand HydrolaatKaneelschors – 500ml €25,50 In winkelmand BoekHydrolaten – Veerle Waterschoot €32,00 In winkelmandBerichtnavigatieVorig bericht: Eucalyptus, een echte wintervriend Geef een reactie Reactie annulerenJe moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.