Contact

Contactformulier

Onderstaand contactformulier is niet bedoeld voor een vraagstelling voor therapeutisch advies.

Lees meer

Op vragen voor therapeutisch advies voor een algemeen ziektebeeld of een specifieke gezondheidsklacht kan niet zomaar een éénduidig antwoord worden gegeven. Het totale beeld waarbinnen een probleem zich stelt en de eigenheid van de persoon in kwestie dienen helder in kaart te worden gebracht. Tevens brengt dit een verantwoordelijkheid met zich mee die thuishoort binnen een medisch/therapeutisch consult.
Wij kunnen en mogen dan ook geen therapeutisch advies geven via e-mail of telefoon. Neem hiervoor contact op met een arts of aromatherapeut.

Heb je een administratieve of commerciële vraag?

Typ de code over

Oshadhi Belgium

Veldstraat 3
9220 Hamme
+32 (0)52 55 05 70
info@oshadhi.be

BTW BE 0675 241 348

Openingsuren secretariaat
van maandag t/m donderdag van 9u30 tot 16u30.

In JULI en AUGUSTUS zijn we bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9u30 tot 16u30, met uitzondering van 8 en 15 augustus.

JAARLIJKS VERLOF: van 15 t/m 26 juli

 

Particulieren

Vind een Oshadhi verkooppunt in je buurt.

Wens je een Oshadhi verkooppunt te worden?

Neem contact met ons op via het contactformulier voor professionelen. Hiertoe dien je eerst een account aan te maken.

Therapeuten of wellnesscentra

Wens je de Oshadhi producten te gebruiken in je praktijk of centrum? Vraag dan je toegang als professionele klant aan via het contactformulier voor professionelen. Hiertoe dien je eerst een account aan te maken.

Zorgcentra

Vraag onze specifieke prijslijst voor de zorgsector en onze algemene voorwaarden aan via e-mail naar info@oshadhi.be of via het contactformulier voor professionelen. Hiertoe dien je eerst een account aan te maken.