Natuurlijke lichaamsverzorging

Een geschenk voor je huid,
je algemene gezondheid en het milieu

De huid heeft naast haar beschermende functie tegelijk een sterk absorberend vermogen. Wat we op de huid aanbrengen komt dus in het bloed en de lymfe terecht en bereikt van daaruit het hele lichaam. Vandaar het belang om te kiezen voor een natuurlijke huidverzorging die vrij is van toxische chemicaliën die het lichaam belasten en op de lange termijn schaden.

OSHADHI lichaamsverzorging is

100% natuurlijk

bereid op basis van Oshadhi kwalitatief hoogwaardige etherische oliën, hydrolaten, plantaardige oliën en Aloë vera gel.

100% zuiver

vrij van petroleumderivaten, parabenen en enig ander synthetisch additief.

100% vegan en dierproefvrij

we gebruiken geen dierlijke grondstoffen, enkel voor onze balsems maken we gebruik van onbehandelde bijenwas van biologische bijenteelt.

Productoverzicht

Het stockgamma van Oshadhi Belgium staat in de productlijst hieronder als voorraad aangeduid.
Alle niet-stockartikelen/volumes zijn verkrijgbaar op bestelling met een leveringstermijn van 4 tot 6 weken.

Ontdek onze verschillende productgroepen voor een natuurlijke lichaamsverzorging:

Klik op de productnaam voor meer info.

Bodylotions op basis van aloë vera

Oshadhi Aloë vera lotions hydrateren, herstellen, verzachten en verfrissen de huid dankzij een unieke basissamenstelling van aloë vera gel, rosa rubiginosa olie, jojoba olie en hydrolaten. Elke lotion is verrijkt met een unieke synergie van etherische oliën voor een specifieke werking. Te gebruiken voor de behandeling van lokale huidproblemen en als bodylotion voor de dagelijkse huidverzorging.
Oshadhi aloë vera producten bevatten geen conserveermiddelen en geen emulgatoren. Bewaar ze daarom uit het zonlicht en op een koele plaats.
Vóór gebruik de fles even goed schudden voor het behoud van een perfecte emulsie.

NaamOmschrijvingSamenstellingPrijs incl. btwVoorraadBestel

Lichaamsverzorging: lotion | butter | balm

Oshadhi huidverzorgingsproducten met een rijke basissamenstelling van voedende en hydraterende plantaardige oliën en boters en aloë vera.
Strijken gemakkelijk open en dringen goed in de huid.

NaamOmschrijvingSamenstellingPrijs incl. btwVoorraadBestel

Handverzorging

Handverzorging met 100% natuurlijke componenten die de huid voeden, hydrateren en beschermen.

NaamOmschrijvingSamenstellingPrijs incl. btwVoorraadBestel

Huid- en massageoliën

Oshadhi huid- en massageoliën zijn samengesteld uit een basisrecept van meerdere koudgeperste draagoliën waaraan een specifieke synergie van etherische oliën is toegevoegd. Allen zijn bio gecertificeerd.
Door de welgekozen verhoudingen van plantaardige oliën dringen deze bereidingen snel in de huid en voelt de huid als het ware ‘droog’ aan. Dankzij deze kwaliteit zijn het aangename lichaamsoliën voor de dagelijkse verzorging van de huid (ter vervanging van een bodylotion).
Voor een lichaamsmassage met lange strijkingen en voor dieptemassages wordt aanbevolen om aan het Oshadhi basisrecept 50% zoete amandelolie toe te voegen.

NaamOmschrijvingSamenstellingPrijs incl. btwVoorraadBestel

Balsems

Oshadhi balsems zijn een samenstelling van bijenwas, cacaoboter, karitéboter, kokosolie en andere plantaardige draagoliën,
verrijkt met een specifieke selectie van etherische oliën. Ze zijn zuinig in gebruik en worden zeer goed door de huid opgenomen.

NaamOmschrijvingSamenstellingPrijs incl. btwVoorraadBestel

Douche- en badoliën

Deze hydrofiele bereidingen zijn samengesteld uit 100% plantaardige oliën (zoete amandelolie, sesamolie, jojoba olie, …) en een synergie van welgekozen etherische oliën.
Voor een heerlijk ontspannend moment van zelfzorg! Oshadhi douche- en badoliën zijn bio gecertificeerd.
Algemene dosering voor volwassenen: 1 dopje toevoegen aan het gevulde bad of tijdens de douche een klein dopje verdelen in de handen en inmasseren in de warme, natte huid. Na het baden of douchen kan de olie nog dieper in de huid worden ingemasseerd alvorens af te drogen.

NaamOmschrijvingSamenstellingPrijs incl. btwVoorraadBestel

Natuurlijke parfums

Subtiele geurcomposities, samengesteld uit 100% zuivere en natuurlijke ingrediënten. Door de specifieke trillingseigenschappen van de etherische oliën hebben deze parfums, naast hun geursensatie, ook een therapeutisch effect.

NaamOmschrijvingSamenstellingPrijs incl. btwVoorraadBestel

Nalevering

Niet voorradige artikelen worden binnen de 4 à 6 weken (na)geleverd.