Etherische oliën

De geurige essentie van planten

Oshadhi herbergt een 500-tal kwalitatief hoogwaardige etherische oliën, waaronder een opmerkelijk aantal zeldzaamheden en meerdere chemotypes van eenzelfde plant.
Zowel teelt en oogst van de gebruikte planten als het destillatieproces, het bottelen en stockeren van de etherische oliën gebeuren met de grootste zorg en toewijding. Hiermee beogen we een hoog kwalitatief eindproduct te realiseren.
Oshadhi staat voor een hoge graad van zuiverheid en een zeer verfijnde geurkwaliteit!

OSHADHI etherische oliën zijn

100% natuurlijk

afkomstig van botanisch gewaarborgde planten van traditionele of biologische teelt of groeiend in het wild, niet afkomstig van genetisch gemodificeerde planten.

100% zuiver

niet aangelengd met andere goedkopere etherische oliën, plantaardige oliën, synthetische oliën, alcohol of enig ander additief, ze zijn niet gerectificeerd, gedeterpeneerd, geperoxideerd noch ontkleurd.

100% integraal

ze hebben de volle destillatietijd doorlopen en bevatten dan ook het volledige spectrum aromatische moleculen. Oshadhi etherische oliën zijn chemisch gedefinieerd.

Wat zijn etherische oliën?

Wat zijn etherische oliën?

De geurige essentie van planten.

Lees meer

Toepassing

Toepassing

Etherische oliën kennen veelzijdige toepassingen.

Lees meer

Winning

Winning

Er zijn verschillende manieren om de vluchtige geurstoffen uit de plant te extraheren.

Lees meer

Veilig gebruik

Veilig gebruik

Aromatherapie is een veilige therapie mits het volgen van de regels van de kunst!

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit

Verschillende factoren bepalen de kwaliteitswaarde van een etherische olie.

Lees meer

Productoverzicht

Het productoverzicht hieronder staat gefilterd op het stockgamma van Oshadhi Belgium.
Voor ons stockgamma kozen we zoveel als mogelijk voor ‘bio’ en ‘wild’ cultuur. Waar wij menen dat de etherische oliën van conventionele teelt een betere prijs-kwaliteit bieden, hebben wij deze in ons stockgamma opgenomen. Voor een aantal etherische oliën beoordelen wij de geurkwaliteit van de conventionele olie als beduidend fijner dan die met bio certificaat, bv. gember, rode sinaas, … De bioversie van deze oliën is niet in onze prijslijst opgenomen.

Het volledige Oshadhi gamma vind je hier: Volledige gamma

Klik op de productnaam voor meer info.

NaamKwaliteitHerkomstPlantendeelBotanische naamPrijs incl. btwVoorraadBestelhf:att:pa_classhf:att:pa_herkomsthf:att:pa_deel-van-de-plant

Kwaliteit

c.bio: bio gecertificeerd, wc.bio: in het wild gegroeid en bio gecertificeerd, wild: in het wild gegroeid, zonder bio certificaat, conv. (conventioneel): kwalitatief zorgvuldig geselecteerde oliën zonder bio certificaat.

Nalevering

Niet voorradige artikelen worden binnen de 4 à 6 weken (na)geleverd.