Passion for nature

Tussen hemel en aarde werkt een voortdurende scheppende levenskracht die zich manifesteert in het immense plantenrijk.
In de oude Vedische cultuur van India gaven wijze helers het rijk der geneeskrachtige planten de naam Oshadhi, wat ‘drager van licht’ en ‘schenker van levensenergie’ betekent.

Het huidige aanbod van Oshadhi etherische oliën en hydrolaten is het resultaat van het onvermoeibare enthousiasme van Dr. Malte Hozzel, natuurkenner en leraar met een passie voor medicinale planten. Vanuit een uniek perspectief onderzoekt hij de relatie tussen mens en plant en het helend effect van etherische oliën op onze gezondheid en bewustzijn. In de loop van vele jaren reisde hij de wereld rond op zoek naar de zuiverste en meest verfijnde etherische oliën. In 1990 richtte hij in Duitsland de firma Ayus op met als doel de helende levenskracht van planten in hun meest pure vorm beschikbaar te stellen voor ieders welzijn. Ondertussen is het merk Oshadhi vertegenwoordigd in meer dan 30 landen over verschillende continenten. We zijn dankbaar, samen met een groeiend aantal enthousiaste verdelers, het doel van Dr. Hozzel ook in België mee te realiseren.

“Our goal has always been to create and distribute a collection of essential oils which stand out through their uncompromising purity. The power of Oshadhi essential oils – their outstanding therapeutic efficiency and depth of fragrance – stems of course from the plants themselves. What we have added – and this is our great strenght – is our understanding. We do our best to ensure that each product contains the intelligence and healing power of the plant in its purest form. It is wonderful that this healing power can be available  in a little cobalt blue bottle.”

Dr. Malte Hozzel, bezieler Oshadhi