Verzending en levering

Verzendkost

Gratis verzending geldt voor een bestelling vanaf €55 excl. btw. (voor professionele klanten: zie specifieke voorwaarden). Voor bestellingen minder dan €55 excl. btw wordt een verzendkost van €5,95 (incl. btw) aangerekend, dit zowel voor aan huis levering als voor afhaling in een afhaalpunt van bpost.

Opvolgen van de verzending

Kort nadat je bestelling is verstuurd, ontvang je van MyParcel een e-mail met een track&trace link waarmee je de zending op elk moment kan opvolgen. Op de dag van de levering ontvang je nog een e-mail van bpost.

Verpakking

Voor onze verzendingen hergebruiken we heel wat verpakkingsmateriaal van onze leveranciers en kiezen we daarnaast zoveel als mogelijk voor ecologische tape en opvulmaterialen.

Mogelijke leveringsopties

Je kan je bestelling laten leveren:

Op je thuisadres

Ben je niet thuis op het moment van de levering? Dan wordt een berichtgeving in je brievenbus achtergelaten waarmee je vanaf de volgende dag het pakket kan afhalen in het dichtstbijzijnde postkantoor of ander bpost afhaalpunt.
Je kan aan bpost ook doorgeven waar het pakket mag geleverd worden indien je niet thuis bent (bv. bij de buren, op een veilige plek achter het huis, …). Op de dag van de levering ontvang je van bpost een e-mail met de mogelijkheid om je leveringsvoorkeur bij afwezigheid in te stellen.

Op een ander adres

Bij het plaatsen van een bestelling kan je op de afrekenpagina aanvullend op het factuuradres, dat standaard als verzendadres wordt genomen, een ander leveringsadres opgeven (bv. op het werk).

In een afhaalpunt van bpost

Voor een afhaalpunt van bpost klik je op de afrekenpagina op ‘lijst’ voor een weergave van de verschillende keuzemogelijkheden in je buurt. Dit kan zijn: een postkantoor, een dagbladhandel, een grootwarenhuis, … Dankzij de flexibele openingstijden van het afhaalpunt kan je je pakket er ophalen wanneer het je uitkomt. Je pakket blijft 14 dagen in het afhaalpunt ter beschikking. Indien het binnen deze periode niet werd afgehaald wordt het naar ons teruggestuurd.
Aandacht: wanneer je bestelling hydrolaten bevat vragen we je om het pakket zo snel mogelijk in het afhaalpunt op te halen. Daar onze hydrolaten geen conserveermiddelen bevatten worden deze het best bewaard beneden 14°C. Blijft je pakket langer dan 2 dagen in het afhaalpunt liggen dan zijn wij verder niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het aangekochte hydrolaat.

Leveringstermijn

Onze stockartikelen worden binnen de 2 à 4 werkdagen geleverd.
Op vrijdag worden geen verzendingen gedaan; bestellingen geplaatst na donderdag 14u, worden op maandag verstuurd.

Artikelen die buiten ons stockgamma vallen worden geleverd of kosteloos na geleverd binnen een termijn van 4 à 6 weken.

Eenmaal wij je bestelling hebben verstuurd doet bpost er alles aan je pakket de eerstvolgende werkdag op het door jou gekozen adres te bezorgen. Feestdagen, drukkere periodes of onvoorziene omstandigheden (staking, extreme weersomstandigheden, …) kunnen de levering mogelijks vertragen.