Geplaatst op Geef een reactie

3 – 4 JULI 2021: GRATIS aromatherapie Webinar AHAM

GRATIS aromatherapie webinar

met

Dr. Malte Hozzel, Feli Hoo, Beverley Higham, and Eli Ramos

Zaterdag 3 juli 2021: 13u tem 16u
Dr. Malte Hozzel & Feli Hoo

Dr. Malte Hozzel

Onderwerp: Essentiële oliën en principes van blenden
We zullen belangrijke aspecten bespreken over de alchemie van etherische oliën en hoe synergetische blending te creëren.

Dr. Malte Hozzel werd geboren in Duitsland en behaalde zijn Ph.D. van de Universiteit van Heidelberg in vergelijkende literatuurwetenschap en taalkunde. Zijn interesse in zelfkennis via meditatie bracht hem ertoe om essentiële oliën te bestuderen en te onderzoeken. In 1990 richtte Dr. Hozzel Ayus GmbH op in Duitsland met de OSHADHI Aromatherapie-productlijn en richtte vervolgens in 1992 het Aromatherapie Seminar Center, ORTO DE PROUVENCO, op in de Hoge Provence, Frankrijk.
Hij heeft talloze artikelen, blogposts en boeken gepubliceerd over de transformatie van de moderne samenleving en over holistische aromatherapie. In de afgelopen 30 jaar heeft hij in tal van landen over de hele wereld internationale aromatherapieconferenties georganiseerd en eraan deelgenomen.

Feli Hoo

Onderwerp: Nuttige kruiden van Maleisië
Maleisië als multiculturele achtergrond! Feli Hoo maakt gebruik van traditionele geneeskunde, verweven met kennis van Ayurvedische, traditionele Chinese en Maleisische remedies. Velen van deze remedies zijn ook op grote schaal gebruikt in de vorm van essentiële oliën.

Feli en haar man Henrik leiden een gezondheidscentrum in Denemarken en Maleisië, waar ze Maharishi Ayurveda- en aromatherapie-consulten, Sukshma Marma-therapie en Transcendente Meditatie-cursussen geven. Feli is een professionele therapeut die kwalificaties heeft behaald als Ayurveda-beoefenaar en Aromatherapie-consulent, Suksma Marma Point-therapeut en gecertificeerd Transcendente Meditatie-instructeur. Zij is de exclusieve importeur van OSHADHI in Maleisië.

Zondag 4 juli 2021: 13u tem 16u
Beverley Higham & Eli Ramos

Beverley Higham

Onderwerp: Aromatherapie voor de huid
Van wieg tot graf – hoe aromatherapie ons grootste orgaan kan ondersteunen – de huid!

Beverley is een aromatherapeut en docent uit het VK met meer dan 30 jaar ervaring in aromatherapietraining, schoonheidstherapie en spabeheer. Ze heeft een BA in beroeps- en beroepsonderwijs, is directeur van HABIA en lid van IFPA. Ze was mede-oprichter en creatief directeur van een reeks natuurlijke organische gezichts-, lichaams- en spa-producten. Gedurende deze tijd wonnen de producten die ze maakte talloze prijzen.
In het begin van de jaren negentig werkte ze samen met NHS Doctors om aromatherapie naast conventionele geneeskunde te introduceren in haar lokale gemeenschap. Dit leidde ertoe dat ze een deel van haar onderzoek naar de gezondheid van vrouwen publiceerde in het International Journal of Clinical Aromatherapy.
Ze is onlangs gepensioneerd als docent en cursusmanager aan Wigan and Leigh College in Manchester, waar ze een Foundation-graad in Spa Management heeft behaald. Tijdens haar tijd daar werd ze bekroond met een medaille van uitmuntendheid van de stad en gilden.

Eli Ramos

Onderwerp: Schoonheid met de natuur: gezichtsverzorging
Een praktische les om te leren over het verzorgingsprotocol voor je gezicht met behulp van alles wat de natuur te bieden heeft: drageroliën, hydrolaten, essentiële oliën, medicinale klei en enkele ingrediënten uit je keuken!

Eli is een klinisch aromatherapeut gecertificeerd aan het Instituto Aromaluz uit Campinas, Brazilië. Tibetaanse geneeskunde en Tibetaanse Tsalung Trulkhor Healing Method beoefenaar – ontvangen van professor Dr. Pasang Arya, van wie ze ook kennis ontving van het lichaam en geest reiniging en verjongingsproces van de traditionele Tibetaanse geneeskunde.
Ze heeft de kans gekregen om vrijwilligerswerk te doen in lokale hospices in North Caroline, VS, waar ze een klinische cursus aromatherapie voor professionals in de palliatieve zorg heeft opgezet en de verpleegkundigen in het hospice heeft opgeleid voor het gebruik van aromatherapie voor patiënten aan het einde van hun leven.
Ze heeft met Carla Vescovi gewerkt bij Padre Gabriel Mejia’s Hogares Claret Foundation in Colombia, een instelling die therapeutische ondersteuning biedt aan mensen die getroffen zijn door marginaliteit, geweld of het gebruik van psychoactieve stoffen. Het is haar bedoeling om vanuit haar Lichtgevende Zelf voortdurend op deze aarde te manifesteren en de kennis van planten te helpen verspreiden naar mensen over de hele wereld, zodat de mensheid kan profiteren van deze relatie met planten.

Geef een reactie