Geplaatst op Geef een reactie

Opleiding HYDROLATENTHERAPIE: 3, 17 en 24 mei 2021

De opleiding hydrolatentherapie is een driedaagse opleiding in Tessenderlo op 3, 17 en  24 mei. Veerle Waterschoot begeleidt deze hands-on hydrolaten cursus. Een echte aanrader voor wie met hydrolaten aan de slag wilt gaan! De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in.

Wat: Opleiding Hydrolatentherapie
Wanneer: 3, 17 en 24 mei 2021
Organisator: BIOK
Waar: Tessenderlo
Lesgeefster: Veerle Waterschoot

BIOK_Pos

Net als etherische oliën zijn hydrolaten het eindresultaat van de stoomdestillatie van plantenmateriaal (bloemen, kruiden, bladeren, zaden, naalden, houtschilfers, hars of wortels).
Een hydrolaat is het waterige eindproduct van de destillatie en bevat alle destilleerbare, in water oplosbare inhoudsstoffen evenals de wateroplosbare aromatische moleculen (± 0,2%) van de plant.
Daarnaast absorbeert het hydrolaat als zijnde ‘water’ de energie uit de plant en is zo in staat vibrationele informatie van de plant over te dragen tot diep in het celniveau van de mens en in de subtiele niveaus van ons wezen.

Door de verdunde en subtiele structuur kunnen hydrolaten veilig worden ingenomen en is de hydrolatentherapie in vergelijking met aromatherapie een zachte therapievorm, doch met een krachtige inwerking. Ze wordt beschouwd als ‘de homeopathie van de aromatherapie’ waarbij het lichaam een impuls krijgt om tot zelfheling over te gaan en zo opnieuw balans te vinden.

Voor deze driedaagse opleiding is geen voorkennis vereist.
Wie reeds vertrouwd is met aromatherapie zal positief verrast zijn over de complementariteit tussen hydrolaten en etherische oliën.
Meer info en inschrijving: https://www.biok.center/opleiding/driedaagse-hands-hydrolaten-cursus

Geef een reactie