In de moderne chemische industrie worden vele aromatische en medicinale geurstoffen in het labo nagemaakt. De parfumindustrie maakt vaak gebruik van deze chemische stoffen. Oshadhi brengt een ruim gamma met de pure  levenskracht van de planten, die ieders energieveld versterkt en laat stralen.

Eau de cologne

Prachtig uitgebalanceerde synergieën van pure essentiële oliën in druivenpitalcohol, vrij van synthetische toevoegingen, om de huid te verfrissen of energetisch te harmoniseren.

Eau de toilette

In contrast tot de standaard parfums, zijn de geurtonen van OSHADHI’s Eau de Toilettes, merkelijk lichter en minder overheersend. Ze symboliseren een terugkeer naar de ware kunst van het parfumeren. Hun subtiele geurtonen zijn in harmonie met de moderne trend om synthetische componenten te vermijden en de wens om terug te keren naar natuurlijke waarden. Gebaseerd op pure en authentieke essentiële oliën opgelost in druivenpitalcohol zonder enige synthetische toevoegingen, genereren onze Eau de Toilette parfums een aangename atmosfeer en een frisse natuurlijke uitstraling.

Parfums

OSHADHI’s zuivere natuurlijke parfums zijn geconcentreerde geur composities, exclusief samengesteld met kostbare 100% zuivere en natuurlijke essentiële oliën en absolues. Ze bevatten geen alcohol.

Kan gebruikt worden als parfum, of een paar druppels in een draagolie, of toe te voegen aan je favoriete huidverzorgingsproduct.

Attars

Attars zijn traditionele Indische parfums, gebaseerd op natuurlijke essentiële oliën van bloemen.

 

DOWNLOAD PRIJSLIJST